W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Almere City FC breidt Yanmar stadion uit.

Almere City FC en W&H Sports werken al een aantal jaar nauw samen. Dit gebeurt voornamelijk op het gebied van sport- en inrichtingsmaterialen, teamwear én performance materialen. In de afgelopen jaren hebben wij de sportaccommodatie onder andere mogen voorzien van doelen, dug-outs, tribunestoelen en een complete tribune. Ook bij de recente uitbreiding van het Yanmar stadion hebben wij een mooie rol van betekenis mogen spelen bij het leveren van perstafels en -stoelen, tribunestoelen en business seats.

Uitbreiding stadion

Bij Almere City FC zijn ze de afgelopen maanden druk bezig geweest met de verbouwing van het Yanmar Stadion. Het stadion wordt dit seizoen uitgebreid naar ongeveer 4500 plaatsen. Op 19 augustus is er begonnen met de sloop van de E/F tribune en afgelopen vrijdag werd op diezelfde plek reeds de nieuwe tribune feestelijk geopend. Nadat ze eerst zijn begonnen met de uitbreiding van de VIP-tribune is nu ook de nieuwe hoofdtribune ook in gebruik genomen. In totaal zijn er 1480 nieuwe CR-4 tribunestoelen en 111 business seats geplaatst in de kenmerkende rode kleur van Almere City. Er zijn tevens perstafels en persstoelen geleverd die plaats kunnen bieden aan 30 journalisten. In samenwerking met onze vaste plaatsingspartner Sport Installatie Partners, De Geus Bouw en de Kroonenberg Groep is het project succesvol afgerond! Wij danken alle betrokken partijen voor de fijne samenwerking!

Performance

Niet alleen maken wij graag het verschil in het inrichten van sportaccommodaties maar ook in het ondersteunen van clubs ter bevordering van hun ambities en prestaties. Daarom gaat W&H Sports zich steeds meer richten op performance. Door het aanbieden van innovatieve producten bieden wij verenigingen ondersteuning op het gebied van training en performance en met ons online trainingsprogramma bieden wij meer structuur in het goed opleiden van jeugd. Zo maakt Almere City FC reeds gebruik van SmartGoals, SportsView en de IVO-Trainer. Naast deze producten kunnen wij ook voorzien in een online trainersplatform (SoccerPLAY), een trackingsysteem (JOHAN Sports), de HyperVolt, automatische ballenpompen en een camerasysteem (USPORTFOR). Het gebruik van SmartGoals heeft geresulteerd in een leuke challenge die te zien was op de sociale kanalen!

Producten in dit artikel