W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports; zoveel meer dan traditionele sport- en inrichtingsmaterialen

Van oudsher zijn wij een leverancier van traditionele sport- en inrichtingsmaterialen. Naast deze materialen zoals, veilige verplaatsbare doelen en dug-outs, kleedkamerinrichting, tribunestoelen en modulaire sportvloeren, hebben wij meer mooie en interessante initiatieven, zoals Urban SkillCourt, SportBox, digitaal beheer en GreenMatter, die wij graag tijdens de aankomende Vakbeurs Sportaccommodaties aan jou willen presenteren.

Digitaal beheer sportmaterialen

Op 26 april aanstaande staan wij samen met Data Control op de beurs. Samen bieden wij een digitaal onderhouds- en beheerplan voor sport- en inrichtingsmaterialen aan. Via het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten (zoals certificaten), visuele inspecties en reparaties up-to-date worden bijgehouden. Ook het opstellen van een begroting en investeringsplannen wordt hiermee vereenvoudigd en inzichtelijk. Wij zijn hiermee de eerste in Nederland die het mogelijk maakt om sport- en inrichtingsmaterialen voor (buiten)sportaccommodaties via een digitaal beheersysteem te beheren.

SmartGoals Urban SkillCourt en SportBox

Samen met onze partner SmartGoals zijn wij het unieke interactieve sport- en beweegconcept Urban SkillCourt (voor in de openbare ruimte) gestart. Deze permanente interactieve opstelling van SmartGoals palen die volledig naar eigen wens is in te vullen, speelt in op actuele trends als; gamification, digitalisering en dat in combinatie met sporten. Het court kan ook worden voorzien met andere inrichtingsmaterialen waaronder de SportBox. Hierdoor is het court nog aantrekkelijker voor een brede doelgroep. De SportBox is opslagruimte voor verschillende soorten fitness- en trainingsmaterialen. Gebruikers kunnen zich registreren via een app; middels een app&move-concept kunnen ze de box openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. De inhoud wordt met een intelligent camerasysteem beveiligd (tegen diefstal en onbevoegd gebruik).

GreenMatter

Sinds 2019 zijn wij samen met onze partner Lankhorst Engineered Products bezig met het verder uitrollen van ons initiatief; GreenMatter. Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval. Wij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe producten, met als streven om 100 procent circulair te worden. Wij hebben ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren. Met deze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij onder andere gemeenten bij een circulaire aanpak, door kunstgrasvezels in nieuwe producten te verwerken. Met het leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie of in de openbare ruimte.

Geïnteresseerd? Kom ons op 26 april aanstaande bezoeken in stand 2.4.20. Toegang is gratis. Je kunt je hier registeren.