W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Samenwerking Edel Grass en W&H Sports voor FIFA Forward projecten wereldwijd

Edel Grass is FIFA Preferred Producer sinds de invoering 2009. Wereldwijd voldoen momenteel slechts 7 producenten aan het strenge toetsingsbeleid van FIFA op het gebied van gekeurde veldsystemen, organisatie, kwaliteitsgarantie en een minimaal aantal gerealiseerde full size voetbalvelden per jaar. Edel Grass is speler van het eerste uur en staat wereldwijd bekend als premium supplier van kunstgrassystemen voor zowel sport als leisure doeleinden.

Samen met haar partners staat Edel Grass garant voor innovatieve en duurzame oplossingen bij het creëren van accommodaties waar topprestaties en ontspanning centraal staan en talent tot bloei kan komen. Deze filosofie heeft geresulteerd in een internationaal opererende organisatie die, naast de productie en levering van kunstgrassystemen via een uitgebreid partnernetwerk, verregaande kennis op het gebied van civiele techniek en projectmanagement in huis heeft en aanbiedt.

Producent van high-end kunstgrassystemen voorziet wereldwijd turn-key in alles wat nodig is om kunstgrasprojecten te realiseren die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Gezamenlijk internationaal succes heeft geleid tot dit partnerschap

Beiden bedrijven hebben de afgelopen periode samen succesvol verschillende internationale projecten afgerond. Onder andere op de  Kaaimaneilanden, in India, Tsjaad en op Haïti heeft W&H Sports het door Edel Grass gerealiseerde FIFA Forward project mogen voorzien van verschillende sportmaterialen. Dit is bij beide partijen zo goed bevallen, dat het verder uitbreiden van deze samenwerking het logische gevolg is.

De samenwerking houdt in dat W&H Sports de komende twee jaar alle door Edel Grass te realiseren FIFA Forward projecten  gaat voorzien van veld- en andere materialen zoals vaste en/of verplaatsbare doelen, corner vlaggen en dug-outs.

Edel Grass kiest voor W&H Sports, omdat zij betrouwbaar zijn en kwalitatief hoogwaardige materialen leveren. W&H sports vult met deze kernwaarden de uitgangspunten van Edel Grass en FIFA dan ook uitstekend aan; het realiseren van kwalitatief hoogstaande voetbalveldprojecten op de meest uitdagende plaatsen ter wereld.

Mark van Spriel, Edel Grass: “Niet alleen de goede kwaliteit van de W&H materialen en de snelle service, maar ook het meedenken in demontabele en efficiënt te transporteren systemen met duidelijke montage-instructies, gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor dit partnerschap.”

William van Diemen, W&H Sports; “Al een aantal jaar werken wij met veel plezier samen met dit bedrijf. Het feit dat wij nu voor de komende twee jaar de vaste partner worden voor het leveren van sportmaterialen bij FIFA projecten aangelegd door Edel Grass, is voor ons een eer”.

Producten in dit artikel