W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Een krachtstation voor het maximale fitness resultaat!

Maak een onderbouwde keuze.

De krachtstations die wij aanbieden zijn onderdeel van verschillende fitnesslijnen: De ‘NATURE’- line, de ‘MODERN’- lineCalisthenics CustomBars en Dr. Wolff. Op ieder krachtstation kunnen complete fitnessprogramma’s worden uitgevoerd. De krachtstations zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de moderne uitstraling van de krachtstations passen ze in iedere omgeving. Daarnaast zijn de krachtstations voorzien van een TÜV, GS en ISO certificaat volgens DIN EN 16630:2015-06 en DIN EN 1176-1:2017.

Eigenschappen

Outdoor krachtstation

Een krachtstation mag niet ontbreken in een outdoor gym. De krachtstations van:  De ‘NATURE’- line, de ‘MODERN’- line, CustomBars en Dr. Wolff zijn geschikt om te gebruiken in de openbare ruimte.

Indoor krachtstation

Naast de buitenruimte zijn de krachtstations ook indoor te gebruiken. Deze zijn in iedere omgeving te plaatsen door de moderne uitstraling van de toestellen.

Krachtstation thuis

Door de sluiting van de sportscholen tijdens het ‘corona-tijdperk’ zijn steeds meer mensen sportmaterialen voor thuis gaan aanschaffen. Een voorbeeld hiervan is een multifunctioneel krachtstation waarmee veel oefeningen kunnen worden uitgevoerd.

Custom made krachstation

In overleg zijn een aantal krachtstations aan te passen naar de wensen van de klant. Welke krachstations dit zijn? Neem hier vrijblijvend contact over op.

Multifunctioneel krachtstation

De krachtstations staan bekend om hun multifunctionele inzetbaarheid. Op één krachtstation kunnen veel verschillende oefeningen worden uitgevoerd.

Krachtstation oefeningen

Inspiratie nodig voor oefeningen op één van onze krachtstations? Geen probleem! Wij hebben diverse filmpjes waaruit inspiratie kan worden opgedaan.

CB club sport

Calisthenics club sport (model CB club sport) van hoogwaardig edelstaal is een compact model van de calisthenics toestellen van CustomBars. Het toestel bestaat o.a. uit: double dip bar, swedish wall en pull up bars op verschillende hoogtes. Voor dit toestel is een oppervlakte van 6 x 7 meter nodig. Inclusief A2 informatiebord. Afmetingen van de CB club sport (L x B x H): 3400 x 1700 x 2500 mm. Gekeurd volgens TÜV en 10 jaar garantie!
Calisthenics club sport (model CB club sport) van hoogwaardig edelstaal is een compact model van de calisthenics toestellen van CustomBars. Het toestel bestaat o.a. uit: double dip bar, swedish wall en pull up bars op verschillende hoogtes. Voor dit toestel is een oppervlakte van 6 x 7 meter nodig. Inclusief A2 informatiebord. Afmetingen van de CB club sport (L x B x H): 3400 x 1700 x 2500 mm. Gekeurd volgens TÜV en 10 jaar garantie!

Specificaties

Artikelnummer CB201
Afmetingen van de CB club sport (L x B x H): 3400 x 1700 x 2500 mm
Benodigde oppervlakte 6000 x 7000 x 2500 mm
Diameter en dikte van de buis 33,7 en 4 mm
Certificaten DIN EN 1176: Fitnesstoestellen en -vloeren & DIN EN 1176: Buitensporttoestellen

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

Afgeronde 'krachtstation' projecten

W&H Sports heeft al meerdere ‘krachtstation’ projecten afgerond. Benieuwd naar de afgeronde projecten? Lees hier over het afgeronde project bij Universiteit Wageningen, lees hier over het afgeronde project bij Laar en Berg en lees hier over het afgeronde project bij atletiekvereniging AV’23.

Krachtstation kopen?

Wat kan je met een krachtstation?

Krachttraining zonder gewichten

De krachtstations die wij leveren zijn multifunctioneel inzetbaar. Bij de krachtstations wordt over het algemeen uitgegaan van het eigen lichaamsgewicht. Hierdoor hoeven er geen gewichten te worden gebruikt. Desondanks kunnen er specifieke spiergroepen worden getraind, waardoor spiermassa kan worden opgebouwd.

De krachtstations kunnen tegelijkertijd met meerdere personen worden gebruikt. Hierdoor zijn de toestellen ideaal geschikt voor bijvoorbeeld: bootcamp en fitness groepen. Is de training zonder gewichten niet zwaar genoeg? Verhoog dan het aantal herhalingen, verminder de rustperiode of combineer de krachttraining tegelijkertijd met cardio oefeningen.

Trainingsmogelijkheden

Sommige sporters vinden het moeilijk om te bepalen wat voor oefeningen ze kunnen doen op een krachtstation. Creativiteit hierbij is erg belangrijk! Op de krachtstations van W&H Sports zijn veel verschillende trainingen mogelijk. Diverse oefeningen demonstreren wij in video’s. Een voorbeeld is hier te zien.

Waarom krachttraining?

Stimuleren van de gezondheid

Gedurende de coronacrisis is het blijven sporten en bewegen nog belangrijker geworden. Krachttraining heeft veel positieve effecten op het lichaam:

  • Meer kracht in de spieren;
  • Positief effect op mentale gezondheid;
  • Voorkomt blessures;
  • Betere algehele gezondheid.

Krachttraining moet wel goed worden uitgevoerd. Wanneer er te zware gewichten worden gebruikt of in een verkeerde houding wordt gesport dan heeft krachttraining negatieve gevolgen. Hierdoor kunnen juist blessures ontstaan.

Een krachtstation naar jouw wensen!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

W&H Sports; fitness projecten in binnen- en buitenland.

Op het gebied van fitness is W&H Sports zich aan het ontwikkelen als specialist. Door het brede aanbod aan krachtstations en andere fitness materialen weten sportscholen, sporters, scholen en gemeenten W&H Sports steeds beter te vinden. Dit blijkt onder andere uit de afgeronde fitness projecten. Recent zijn er nog fitnesstoestellen geleverd op Curaçao.

Door een krachtstation naar de top!

Maak een onderbouwde keuze.