W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Een krachtstation voor het maximale fitness resultaat!

Maak een onderbouwde keuze.

De krachtstations die wij aanbieden zijn onderdeel van verschillende fitnesslijnen: De ‘NATURE’- line, de ‘MODERN’- line, TURNBAR® en Dr. Wolff. Op ieder krachtstation kunnen complete fitnessprogramma’s worden uitgevoerd. De krachtstations zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de moderne uitstraling van de krachtstations passen ze in iedere omgeving. Daarnaast zijn de krachtstations voorzien van een TÜV, GS en ISO certificaat volgens DIN EN 16630:2015-06 en DIN EN 1176-1:2017.

Eigenschappen

Outdoor krachtstation

Een krachtstation mag niet ontbreken in een outdoor gym. De krachtstations van:  De ‘NATURE’- line, de ‘MODERN’- line, TURNBAR® en Dr. Wolff zijn geschikt om te gebruiken in de openbare ruimte.

Indoor krachtstation

Naast de buitenruimte zijn de krachtstations ook outdoor te gebruiken. Deze zijn in iedere omgeving te plaatsen door de moderne uitstraling van de toestellen.

Krachtstation thuis

Door de sluiting van de sportscholen tijdens het ‘corona-tijdperk’ zijn steeds meer mensen sportmaterialen voor thuis gaan aanschaffen. Een voorbeeld hiervan is een multifunctioneel krachtstation waarmee veel oefeningen kunnen worden uitgevoerd.

Custom made krachstation

In overleg zijn een aantal krachtstations aan te passen naar de wensen van de klant. Welke krachstations dit zijn? Neem hier vrijblijvend contact over op.

Multifunctioneel krachtstation

De krachtstations staan bekend om hun multifunctionele inzetbaarheid. Op één krachtstation kunnen veel verschillende oefeningen worden uitgevoerd.

Krachtstation oefeningen

Inspiratie nodig voor oefeningen op één van onze krachtstations? Geen probleem! Wij hebben diverse filmpjes waaruit inspiratie kan worden opgedaan.

TURNBAR large

De TURNBAR large is een fitnesstoestel en uitermate geschikt voor outdoor. De TURNBAR is weerbestendig en 'hufterproof'. Het outdoor fitnesstoestel heeft een modulair ontwerp, dit houdt in dat het toestel zelf kan worden samengesteld. Door de multifunctionaliteit van dit toestel is het geschikt voor meerdere doelgroepen. Voor de aanleg van de TURNBAR large is een vloeroppervlakte van 30m2 nodig en een vrije ruimte van 83,5 m2. Meer informatie over TURNBAR® vind je hier.
De TURNBAR large is een fitnesstoestel en uitermate geschikt voor outdoor. De TURNBAR is weerbestendig en 'hufterproof'. Het outdoor fitnesstoestel heeft een modulair ontwerp, dit houdt in dat het toestel zelf kan worden samengesteld. Door de multifunctionaliteit van dit toestel is het geschikt voor meerdere doelgroepen. Voor de aanleg van de TURNBAR large is een vloeroppervlakte van 30m2 nodig en een vrije ruimte van 83,5 m2. Meer informatie over TURNBAR® vind je hier.

Specificaties

Product Type TURNBAR large
Artikelnummer T32143
Bestaande uit: 10 x verticale staanders, 1 x HLmonkey bar, 4 x pull up bars ST1800, 4 x pull up bars ST1000, 1 x parallel 3 bars BA3connect
Vloeroppervlakte 30 m2
Benodigde vrije ruimte 83,5 m2
Beschikbare kleuren Geborsteld edelstaal, RAL-kleur 9005 (zwart) of andere RAL-kleuren (meerprijs)
Garantie 10 jaar
Certificaten TÜV-gecertificeerd en voldoet aan DIN EN 16630:2015-06 en DIN EN 1176-1:2017-12

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

Afgeronde 'krachtstation' projecten

W&H Sports heeft al meerdere ‘krachtstation’ projecten afgerond. Benieuwd naar de afgeronde projecten? Lees hier over het afgeronde project bij Universiteit Wageningen, lees hier over het afgeronde project bij Laar en Berg en lees hier over het afgeronde project bij atletiekvereniging AV’23.

Krachtstation kopen?

Wat kan je met een krachtstation?

Krachttraining zonder gewichten

De krachtstations die wij leveren zijn multifunctioneel inzetbaar. Bij de krachtstations wordt over het algemeen uitgegaan van het eigen lichaamsgewicht. Hierdoor hoeven er geen gewichten te worden gebruikt. Desondanks kunnen er specifieke spiergroepen worden getraind, waardoor spiermassa kan worden opgebouwd.

De krachtstations kunnen tegelijkertijd met meerdere personen worden gebruikt. Hierdoor zijn de toestellen ideaal geschikt voor bijvoorbeeld: bootcamp en fitness groepen. Is de training zonder gewichten niet zwaar genoeg? Verhoog dan het aantal herhalingen, verminder de rustperiode of combineer de krachttraining tegelijkertijd met cardio oefeningen.

Trainingsmogelijkheden

Sommige sporters vinden het moeilijk om te bepalen wat voor oefeningen ze kunnen doen op een krachtstation. Creativiteit hierbij is erg belangrijk! Op de krachtstations van W&H Sports zijn veel verschillende trainingen mogelijk. Diverse trainingsmogelijkheden demonstreren wij in video’s. Een voorbeeld is hier te zien.

Waarom krachttraining?

Stimuleren van de gezondheid

Gedurende de coronacrisis is het blijven sporten en bewegen nog belangrijker geworden. Krachttraining heeft veel positieve effecten op het lichaam:

  • Meer kracht in de spieren;
  • Positief effect op mentale gezondheid;
  • Voorkomt blessures;
  • Betere algehele gezondheid.

Krachttraining moet wel goed worden uitgevoerd. Wanneer er te zware gewichten worden gebruikt of in een verkeerde houding wordt gesport dan heeft krachttraining negatieve gevolgen. Hierdoor kunnen juist blessures ontstaan.

Een krachtstation naar jouw wensen!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

W&H Sports; fitness projecten in binnen- en buitenland.

Op het gebied van fitness is W&H Sports zich aan het ontwikkelen als specialist. Door het brede aanbod aan krachtstations en andere fitness materialen weten sportscholen, sporters, scholen en gemeenten W&H Sports steeds beter te vinden. Dit blijkt onder andere uit de afgeronde fitness projecten. Recent zijn er nog fitnesstoestellen geleverd op Curaçao.

Door een krachtstation naar de top!

Maak een onderbouwde keuze.